Powered by Birikim Bilgisayar

 

Araç sahipleri haberleri olmadan katlanıp giden, faizi ceza miktarını geçen trafik cezalarından sonunda kurtuluyor. İşte sürpriz cezalara son veren uygulama!

Türkiye Sürpriz Trafik Cezalarından Kurtuluyor!

Ülkemizdeki araç sahiplerinin en çok şikayetçi oldukları konulardan birisi de hiç şüphesiz haberleri bile olmadan kesilen trafik cezaları. Bu trafik cezalarının kesilmesi normal bir durum olsa da, araç sahibinin bu cezadan haberdar olmaması ilerleyen zamanlarda hoş olmayan sonuçlara neden olabiliyor.

Trafik cezalarına uygulanan yüksek faizden ötürü, kısa süre içerisinde ödenmeyen cezaların faizi bir sene içerisinde ana parayı bile geçebiliyor. Bu durumda cezadan haberi bile olmaya araç sahibi fazlasıyla ödeme yapmak zorunda kalıyor.

 

Bu sorunu çözmek için harekete geçen genç girişimciler CezaCepte uygulamasını geliştirdi. iPhone ve Android işletim sistemli akıllı telefonlara indirilebilen CezaCepte uygulaması, araç sahiplerine trafik cezalarını anında bildiriyor.

 

MTV, HGS ve OGS Cezalarında da Sizi Uyarıyor!

Bu sayede araç sahipleri sürpriz trafik cezalarıyla karşılaşmıyor, gecikmeden dolayı faiz ödemiyor. Hatta, trafik cezalarını anında haber veren CezaCepte, erken ödemelerde kullanıcılarına yüzde 25 tasarruf ettiriyor. Sadece trafik cezanız değil, Motorlu Taşıtlar Verginiz (MTV),  Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) gişelerinden bakiyesiz geçişleriniz de telefonunuza gönderiliyor.

CezaCepte uygulamasını App Store veya Google Play’den indirdikten sonra plakanızı, TC kimlik no ve araç tescil tarihinizi girmeniz gerekiyor. Bundan sonra ise herşeyi  CezaCepte uygulaması yapıyor. Aracınız ile ilgili tüm ödemeler, ödeme tarihinden önce ve sonra belirli aralıklarla akıllı telefonunuza gönderiliyor ve faize girmeden hemen önce size hatırlatıyor. Buna ek olarak geçmiş ödemelerinizi de CezaCepte uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz.